ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМаріуполь ремонтують після обстрілів

Маріуполь ремонтують після обстрілів

Ремонтні бригади продовжують відновлювати у Маріуполі мікрорайон «Східний», який піддався атакам бойовиків. Наразі там працюють близько 200 ремонтників.

У Маріуполі продовжуються ремонтно-відновлювальні роботи мікрорайону «Східний», який постраждав від обстрілів терористів 24 січня. Зокрема, ремонтні бригади склять вікна та прибирають територію. Про це повідомили у прес-службі Кабінету Міністрів.

Наразі, у Маріуполі у відновлювальних роботах задіяно 198 осіб та 4 одиниці техніки підприємств та комунальних служб міста.

Однак, через постійні атаки так званих ополченців населених пунктів у районі Дебальцевого, розпочати там відновлювальні роботи наразі неможливо.

«Здійснюється постійний моніторинг оперативної обстановки щодо можливості проведення зазначених робіт», - йдеться у повідомленні.

Для проведення аварійно-відновлювальних робіт зараз готово 63 одиниці техніки комунальних служб, 15 – від ДСНС. Щодо людського резерву, зараз в готовності перебувають 155 працівників комунальних служб, 56 чоловік особового складу ДСНС.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, попри дію «режиму тиші» на Донбасі, вчора бойовики обстріляли деякі населені пункти Луганської області. Під снаряди потрапили Попасна, Гірське, Новотошківка. Сьогодні обстріли продовжуються.

 
Коментарі (0)