ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЛуганщина збагачується квадратними метрами

Луганщина збагачується квадратними метрами

Луганчани отримали новий житловий 56-квартирний будинок. Місцева влада запевняє, - на цьому розвиток житлового будівництва області не закінчиться.

В Алчевську Луганської області здано в експлуатацію новий житловий 56-квартирний будинок. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської ОДА.

Зауважимо, будівництво цього житлового будинку розпочалося ще у 1984 році за замовленням ПАТ «Алчевськкокс». Проте невдовзі будівництво було заморожено.

Сьогодні, за словами голова Луганської облдержадміністрації Володимира Пристюка, вже завершені  роботи з будівництва. Будівля має сім поверхів, дві  секції на 56 квартир: з них 12 квартир – трьохкімнатні, 44 – двокімнатні. Загальна площа будинку складає 5934,5 кв. м, загальна площа квартир – 4266,9 кв. м, житлова площа – 2511 кв. м. Будівлю обладнано власною автономною газовою котельнею, яка розташовується на даху. Також у будинку є холодне та гаряче водопостачання, газозабезпечення, а кожну  квартиру обладнано індивідуальними лічильниками газу та води.

Усього у 2013 році в області планується ввести в експлуатацію 180 тис. кв. м загальної площі житла. З початку року  побудовано вже 155 кв. м. житла, введено в експлуатацію три багатоповерхових житлових будинки – це 16-тиквартирный житловий будинок у Антрациті, трьохповерховий багатоквартирний житловий будинок у Сєвєродонецьку та 26-квартирний будинок у Луганську. До кінця року  планується ввести в експлуатацію ще 5-поверховий житловий будинок у м. Кремінна та чотирьохповерховий житловий будинок у місті Сєвєродонецьк.

 
Коментарі (0)