ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЛуганськ може повністю залишитися без світла

Луганськ може повністю залишитися без світла

Навіть через незначне перевищення потужності електроенергії, яка надається населенню, Луганськ може повністю залишитися без світла. Місцеві енергетики просять жителів економити електроенергію.

У Луганську виник гострий дефіцит потужності електричної енергії, котра відпускається споживачамї. Його викликали численні пошкодження силового обладнання та повітряних ліній електропередач, за якими живиться обласний центр, - зазначає прес-служба Луганської міської ради.

«Тому навіть незначне перевищення ліміту потужності споживачами, загрожує повним відключенням міста від електропостачання на тривалий час», - підкреслюється в повідомленні.

Щоб цього не сталося, місцеві енергетики закликають населення, організації та підприємства Луганська по можливості мінімально використовувати електроенергію, особливо в години пік (з 6.00 до 10.00, з 18.00 до 22.00). А також відмовитися від використання електроенергії в цілях обігріву приміщенні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, зараз в Луганську проводиться відновлення енергопостачання після бойових дій і наслідків негоди, яка спостерігалася в місті кількома днями раніше.

 
Коментарі (0)