ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЛуганськ на межі енергетичного голоду

Луганськ на межі енергетичного голоду

Луганськ перебуває без світла більше двох тижнів. Крім того, в місті немає води і зв'язку, бойові дії, які руйнують інфраструктуру, тривають.

Вже 18-ий день поспіль Луганськ живе без світла, води і зв'язку. Бої в місті не припиняються. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

«Протягом 18 днів люди змушені жити в умовах відсутності світла, води, мобільного та стаціонарного зв'язку. Відновити енергопостачання не представляється можливим через постійні бойові дії на території міста. В результаті потрапляння мін постраждали житлові будинки по вулиці Леніна, Градусова, в районі Містечка заводу Ор», - йдеться в повідомленні.

У місті продовжують продавати хліб і найнеобхідніші продовольчі товари, однак, постачання продуктів харчування, медикаментів та пального в місто давно немає. Також протягом кількох місяців не виплачуються зарплати, пенсії і соціальні виплати.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 2 серпня Луганськ знову залишився без енергопостачання і частково без води і газу.
 
Коментарі (0)