ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛуганськ переживає проблеми з водопостачанням

Луганськ переживає проблеми з водопостачанням

У Луганську проблеми з водопостачанням: через бойові дії припинив роботу Айдарській водовід. Також у місті труднощі з подачею води на верхню частину Кам'яного Броду.

Внаслідок бойових дій припинив роботу заміський Айдарської водовід. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

«На даний момент фахівці не можуть приступити до відновлювальних ремонтних робіт через продовження збройних зіткнень», - йдеться в повідомленні.
 
Крім того, у місті залишаються проблеми з подачею водопостачання на верхню частину Кам'яного Броду, співробітники комунальних служб працюють над усуненням проблемної ситуації.
 
Всього на сьогоднішній день в місто надходить близько 102 тис. куб. м води з власних джерел - свердловин і Петровського водоводу. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Луганській області з 19 січня припинено автобусне і вантажне сполучення між населеними пунктами регіону, контрольованими українською владою і «ЛНР». Причиною цього є загострення бойової обстановки в регіоні.
 
Коментарі (0)