ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛуганськ відновлюється опісля бойових дій

Луганськ відновлюється опісля бойових дій

У Луганську постійно ведуться роботи з відновлення міста опісля бойових дій. Місцева влада запевняє, що вже є перші результати. Зокрема, відновлено декілька будинків та об'єктів інфраструктури.

У результаті бойових дій у Луганську багато житлових будинків та об'єктів інфраструктури отримали значні пошкодження. Ліквідація їх наслідків лягла на плечі міської влади. Роботи по відновленню міста після військового протистояння ведуться постійно і вже є перші значні результати. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Зокрема, зазначається, що управлінням з питань будівництва Луганської міської ради з залученням приватних підрядників вже закінчені роботи з тимчасового посилення перекриттів і покрівлі будинку №12 кв. Мирний, розробляється проектно-кошторисна документація з посилення конструкцій. Також виконано ремонт шиферної покрівлі будинку №148 та 150 на Гострій Могилі, сел. Промжитлобуд, 8 і 10, кв. Шевченка, 123, вул. Щаденко, 16а, ремонт по ремонту цегляної кладки стін по вул. Коцюбинського, 16.

Особлива увага приділяється об'єктам інфраструктури і вже відновлено несучу стіну після влучення снаряда школи естетичного виховання №2 по вул. Червонопрапорна, 41а. Там же виконано скління дерев'яних вікон, відремонтовані дерев'яні двері та система опалення. Ведуться необхідні роботи і в музичній школі №2 та в художній школі естетичного виховання.

Також постраждали від обстрілів об'єкти освіти і охорони здоров'я, і їх відновлення триває. На різних етапах завершення робіт школи №2, №14, дитячі сади№25, 68, 70, 72, 74, 75, а також Луганські лікарні №2, 4 і 8.

«На жаль, катастрофічний дефіцит фінансових коштів не дозволяє зробити все і в максимально стислі строки, але роботи по відновленню Луганська будуть тривати до їх повного завершення» - наголошують у міськраді.

Нагадаємо, окрім цього, у місті проходять роботи з відновлення світла. Учора комунальники провели ряд ремонтних робіт в Жовтневому і Ленінському районах.

 
Коментарі (0)