ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЛуганськ «впав» в енергетичну кризу

Луганськ «впав» в енергетичну кризу

Луганськ третій день поспіль залишається без електропостачання. Крім того, в місті частково немає води та газу. Комунальники роблять все можливе для того, щоб відновити пошкодження комунікацій.

Луганськ знову залишився без енергопостачання і частково без води і газу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради. За даними прес-служби, через постійні обстріли Луганська з вечора 1 серпня і станом на ранок суботи в місті відсутнє електропостачання.

«Від водопостачання відключено понад вісім тисяч абонентів: через відсутність подачі електроенергії були зупинені всі насосні станції. Крім того, без газопостачання залишилися більше чотирьох тисяч абонентів», - йдеться в повідомленні.

Комунальні та аварійні служби працюють у посиленому режимі, роблячи все можливе для того, щоб відновити пошкодження комунікацій та відновити подачу світла, води і газу абонентам, проте їх діяльність серйозно ускладнюють збройні зіткнення і обстріл міста.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 31 липня у зв'язку з постійними обстрілами обласного центру і збройними сутичками була пошкоджена ще одна лінія електропередач, яка живить місто з боку Краснодона. Через це Луганськ повністю відключили від електропостачання.

 
Коментарі (0)