ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛуганські вулиці «виходять» із темряви

Луганські вулиці «виходять» із темряви

На луганські вулиці повертається світло. Наразі, більше третини вулиць міста освітлені. Найближчим часом планують відремонтувати вуличне освітлення ще в кількох районах.

У Луганську підключили освітлення 35% вулиць. Якщо ж перепадів з електроенергією не буде, то «Міськсвітло» планує налагодити роботу 80% освітлювального обладнання на вулицях міста. Про це повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

«За останній час ми відновили освітлення по вулицях Комінтерну, Кірова, Чорноморська, Нечуй-Левицького, Павловська, частково Артема. Раніше підключили вулиці Магістральна, Лутугинська, Будьонного, Ватутіна, Оборонна. Також працюють світильники, встановлені вздовж проїжджої частини в напрямку обласної лікарні», - сказав дирктор ДКП «Міськсвітло» Володимир Радіонов.

Найближчим часом планується відновити освітлення в кварталі Зарічний, на вул. Звитяжна, в районі Алчевського виїзду, в селищі Тельмана.

«Проблемними залишаються ділянки в селищах Червоний Яр, Велика і Мала Вергунка, Вергунский роз'їзд, верхня частина Камброда. Як тільки буде налагоджена подача електроенергії в цих районах, ми зможемо відновити роботу вуличних світильників. Для їх роботи потрібна лише залишкова потужність», - сказав пан Радіонов.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Луганську спеціалісти «Міськсвітла» відремонтували електромережі у двох районах міста.

Реклама: Потрібен якісний переклад технічного, медичного чи юридичного текстів. Наше бюро перекладів виконає все вчасно та якісно. Ми гарантуємо повну конфіденційність вашої документації та перекладів. Пропонуємо низькі ціни та націлені на довгострокову співпрацю.

 
Коментарі (0)