ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЛуганська область частково знеструмлена

Луганська область частково знеструмлена

Через обстріли терористів частина Луганської області залишилася без електрики. Зокрема, знеструмленим залишився населений пункт Новотошківка.

Новотошківка в Луганській області частково знеструмлена в результаті обстрілу з боку бойовиків. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі голови обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

«У ніч на суботу (28 березня, - ред.) терористи після довгої перерви знову застосували в Луганській області системи залпового вогню «Град». Близько 23 години був обстріляний 29-й блокпост на автодорозі Бахмутка та позиції українських силовиків в Новотошківці (Попаснянський район). Реактивні снаряди вибухнули в районі шахти і поблизу вул. Куйбишева. В результаті прямого попадання згорів гараж, село частково знеструмлено», - повідомляє прес-служба пана Москаля в суботу.
 
Докладні дані про руйнування і постраждалих серед мирного населення з'ясовуються.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Луганській області бойовики залишили без газу кілька тисяч абонентів. Так звані ополченці перебили газопровід, обстрілюючи населений пункт і блокпости українських силовиків.
 
Коментарі (0)