ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняТисячі луганчан залишились без газу

Тисячі луганчан залишились без газу

У Луганській області бойовики залишили без газу кілька тисяч абонентів. Так звані ополченці перебили газопровід, обстрілюючи населений пункт та блокпости українських силовиків.

Вчора у Луганській області бойовики перебили газорозподільний пукти газопроводу (ГРП). Це сталося під час артобстрілу м. Золоте, що знаходиться на лінії розмежування вогню. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадіяі Москаля.

За словами губернатора області, терористи цілились по блокпостах українських військових, які розташовані поблизу  ГРП. В результаті цього без газопостачання в регіоні залишилось 4 тис. абонентів.

«Ціль гранатометників - блокпост українських силовиків, однак гранати влучили в газорозподільний пункт газопроводу, що неподалік (приблизно за півкілометра від мерії міста)», - заявив очільник області.

Наразі газопровід перекритий. На місці аварій працюють аварійно-ремонтні бригади. Подачу газу у місто Золоте обіцяють відновити до кінця дня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 25 березня терористи знову вели вогонь по населених пунктах Луганщини. У Трьохізбенці бойовики обстріляли опорний пункт українських силовиків із гранатометів.

 
Коментарі (0)