ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЛуганську досі бракує електроенергії

Луганську досі бракує електроенергії

Відсутність електрики - проблема номер один для всього Луганська. Такої думки дотримуються в міськраді. За інформацією відомства, фахівці не можуть налагодити подачу енергоресурсу в повному обсязі.

Луганськ досі відчуває нестачу електроенергії. Через тривалі обстрілу окремих частин Луганської області, фахівці не можуть налагодити подачу енергоресурсу в повному обсязі. Про це розповів заступник директора департаменту Луганської міської ради з питань внутрішньої та інформаційної політики і роботи з депутатами Сергій Чебаненко, повідомляє прес-служба відомства.

«На сьогоднішній день головною проблемою залишається нестача електроенергії, - сказав заступник директора департаменту. - Роботи фахівців перешкоджають військові дії, які, незважаючи на перемир'я, тривають за межами Луганська. Крім того, гострий недолік палива ускладнює процес усунення несправностей, що виникають в системі».
 
Пан Чебаненко уточнив, що поки енергопостачання відсутнє в деяких школах і дитячих садках, а також приватних будинках і квартирах.
 
«При цьому у школах Луганська навчаються 14 тисяч, 2,5 тисячі дітей - в дитячих садах. Подача електрики забезпечить нормальне харчування, а також комфортні умови для занять», - сказав пан Чебаненко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», луганчани повідомляють про численні руйнування будинків. Зараз в міськраду надійшло понад 5 тисяч звернень. Крім того, люди цікавляться, як і де отримати соціальну допомогу і притулок.
 
Коментарі (0)