ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Луганську обіцяють опалення в усіх будинках за тиждень

Луганську обіцяють опалення в усіх будинках за тиждень

Комунальні підприємства Луганська функціонують в штатному режимі, відновлюючи нормальне життєзабезпечення міста. До кінця наступного тижня всі багатоквартирні будинки міста планують підключити до тепла.

Станом на 21 листопада з 1370 житлових будинків теплоносій отримують 1201. Повне включення опалення в багатоквартирних будинках комунальники планують здійснити до кінця наступного тижня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

За словами директора МКП «Центрожилком» Сергія Шатохіна повне підключення багатоквартирних будинків до тепла планується завершити протягом наступного тижня, оскільки щодня запуск здійснюється в середньому в 20 будинках. У роботі на сьогоднішній день 117 котелень, йде оперативна робота по ліквідації поривів тепломереж. На аварійних ділянках працюють 14 ланок, але відчувається гостра нестача палива і ацетилену, однак рішення даної проблеми знаходиться на постійному контролі у міської влади.

«В цілому всі структурні підрозділи та комунальні підприємства Луганська функціонують в штатному режимі, відновлюючи нормальне життєзабезпечення міста», - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в «Центрожилкомі» відзвітували: ремонтно-відновлювальні роботи проводилися у трьох районах Луганська. В результаті комунальникам вдалося включити опалення в деяких будинках міста.

 
Коментарі (0)