ГоловнаНовини ЖКГМіські проектиЛуганську повертають комунальні блага

Луганську повертають комунальні блага

Через ураган у Луганську проблеми з централізованим водопостачанням. Крім цього, комунальники намагаються відновити і електропостачання. Системи життєдіяльності у місті планують відремонтувати до кінця дня.

У Луганську планують до кінця дні відновити водо- та електропостачання. Наразі у місті працює 55 котелень, інші обіцяють підключити до вечора. Такі наслідки залишилися у місті після урагану. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

«На даний момент здійснюється підключення котелень до енергоносіїв», - йдеться у повідомленні.

Подачу води у місті забезпечує Петрівська насосна станція та власні джерела. Ще дві насосні станції залишаються знеструмленими.

«Як і раніше залишаються знеструмленими Айдарська і Кондрашевська станції. За минулу добу місто отримав 40 тисяч кубометрів води, за ці очікується приблизно 90-100», - зазначають у міськраді.

Також, організовано підвіз води у містечко Гостра Могила, Медмістечко та Лісний проїзд.

Крім цього, у місті знеструмлені лінії електротранспорту, що також порушило пасажирські перевезення у місті. Однак, цю проблему у Луганську вирішили, додавши на маршрути 15 автобусів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на сьогодні в Україні знеструмленими залишаються більше двохсот населених пунктів. До робіт з відновлення електропостачання сіл та міст у регіонах залучено бригади обленерго.

 
Коментарі (0)