ГоловнаНовини ЖКГМіські проектиКам’янець-Подільський – молодіжна столиця України в 2019 році

Кам’янець-Подільський – молодіжна столиця України в 2019 році

Відбувся заключний етап відбору національного конкурсу «Молодіжна столиця України».
Відбувся заключний етап відбору національного конкурсу «Молодіжна столиця України». За перемогу у фіналі змагалися 10 міст: Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Маріуполь, Одеса, Тернопіль, Харків, Хмельницький та Чернігів.
 
Минулого року був започаткований національний конкурс «Молодіжна столиця України», за підтримки Асоціації міст України та Асоціації ОТГ, покликаний активізувати співпрацю між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяти створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України. У 2018 році місто Львів було визнане найкращим для проживання та розвитку молоді.
 
Під час фінального етапу відбору делегації у складі представників міської влади та молоді презентували свою громаду та доводили, чому саме їхнє місто має стати наступною молодіжною столицею України.
 
У підсумку наглядова рада, до складу якої увійшли представники центральних органів виконавчої влади, асоціацій органів місцевого самоврядування, ЗМІ, молодіжних об'єднань, міжнародних проектів та організацій, обрала молодіжною столицею 2019 року – Кам’янець-Подільський.
 
Коментарі (0)