ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Луганську повертають тепло та воду

Луганську повертають тепло та воду

Луганські комунальники провели ряд ремонтних робіт на системах життєзабезпечення міста. Зокрема, відновили холодне водопостачання, опалення та відремонтували електропроводку у будинках.

У Луганську працівники комунальних служб продовжують роботу з відновлення систем життєзабезпечення міста. Зокрема, ремонтні бригади усувають забої на внутрішньо будинкових каналізаційних системах та відновлюють системи опалення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

Комунальники відновили системи опалення у будинках за адресами: вул. Луначарського,36, кв. Волкова,34, кв. Левченко,1а. А також було відремонтовано холодне водопостачання у кв. Мирний,18, вул. Осипенко, 5, кв. Гагаріна, 4.

Ремонтні бригаду також ліквідували забої на внутрішньо будинкових каналізаційних системах у будинках по вул. Боженка,76 б, вул. 2-а Червонопрапорна, 47а, кв. Південний, 3а, кв. Левченко,12б, кв. 50 Років Жовтня, 10, кв. Якіра, 5, кв. Дзержинського, 6, кв Норинського, 1, вул. 30 Років Перемоги, 21, кв. Волкова, 28, кв. Молодіжний,1б, кв. Дружба, 11, вул. Артема, 449д, вул. Оборонна, 2, 7, вул. Челюскінців, 4.

Крім цього було також відремонтовано електропроводку на поверхах у будинках кв. Ватутіна, 34, 36, вул. Смоленська,3, кв. Гагаріна, 3.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 10 та 11 березня у Луганську комунальники відремонтували аварійні ділянки дорожнього полотна. Фахівці здійснили ямковий ремонт, використовуючи шлак.

 
Коментарі (0)