ГоловнаПублікаціїФінансування ЖКГЛьвівська нерухомість стрімко набирає популярність

Львівська нерухомість стрімко набирає популярність

Місто Львів за останні 10 років зарекомендувало себе, як бізнес-центр західної України. Останнім часом саме у Львові народжуються нові компанії та створюються інновації

Місто Львів за останні 10 років зарекомендувало себе, як бізнес-центр західної України. Останнім часом саме у Львові народжуються нові компанії та створюються інновації. Мабуть, всім відомий факт, що саме у цьому місті ІТ-галузь є найбільш розвиненою. Інфраструктура цього міста прогресивно зростає, а його екосистема приваблює все більше людей. Відповідно, продаж квартир у Львові закономірно зростає. Забудовники пропонують різноманітний діапазон цін та локацій.

Компанія «НоваБудова» креативно підійшла до вирішення питання осучаснення житла у цьому місті. Ми розпочали реалізацію грандіозного проекту. А саме, зведення ЖК «Щасливий» PLATINUM. Це перший у Львові найвищий житловий будинок. 22-поверхи щастя та комфорту. Це будинок, який вносить вклад в розвиток району та чудово доповнює його урбаністичний пейзаж.

ЖК «Щасливий» PLATINUM споруджується на вулиці Чорновола, неподалік центру Львова (лише 10 хв). Від будівлі рукою подати до ТЦ «Інтерсіті», басейну “Sportlife”, заправки «ОККО», школи та дитячих садків. Лише уявіть до залізничного вокзалу лише 20 хв., а до аеропорту – 25. Таке розміщення будинку заощадить ваш час і водночас дозволить вам почуватися у самому центрі життя міста.

Новий будинок міститиме тераси, де можна буде милуватись міськими пейзажами за чашкою кави. Ви зможете проводити час із рідними і друзями на приватній терасі, яку ви зможете облаштувати за власним смаком. Довколишня територія буде рясно озеленена, що дозволить вам проводити час на свіжому повітрі. Також ми вирішили проблему із перезавантаженням транспортом і включили в планування ЖК просторий підземний паркінг.

Компанія «НоваБудова» пропонує купити квартиру у Львові із зручним плануванням. У ЖК «Щасливий» PLATINUM ви можете придбати одно-, дво-, та трикімнатні квартири, а також, замовити індивідуальний ремонт.

Ми дбаємо про безпеку наших мешканців. Цілодобова охорона та відеонагляд забезпечить вам спокій та затишок. Більше того, багатоповерхівку буде обладнано надсучасною протипожежною системою. А саме:

  • пожежним ліфтом із можливістю транспортування пожежних підрозділів;

  • протипожежним водопроводом;

  • захистом від блискавки;

  • адресною сигналізацією гасіння пожеж;

  • оповіщення;

  • димовидалення.

Друзі, продаж квартир у Львові в ЖК «Щасливий» PLATINUM вже розпочався. Поспішіть зробити вигідну інвестицію в житло преміум-класу вже зараз. Нагадаємо, що ціни закономірно зростають.

Маєте питання, завітайте до відділу продажів, що на вулиці Чайковського 26. Менеджери нашої компанії завжди раді поспілкуватися із потенційними покупцями. Або ж телефонуйте за номерами телефона, який Ви знайдете на сайті.

 
Коментарі (0)