ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвовом пройде «велике прибирання»

Львовом пройде «велике прибирання»

У суботу львів'яни прибиратимуть місто. Під час толоки планують навести лад як у парках, так і на прибудинкових територіях. Усім необхідним реманентом забезпечать комунальні служби.

У Львові 15 листопада пройде загальноміська толока: прибиратимуть парки, вулиці, цвинтарі й прибудинкові території.  Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Прибирання охопить усе місто – від парків та скверів до прибудинкових територій та інших ділянок. Серед них також 3 міські цвинтарі: Сихівський, Янівський та Голосківський» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що допомагати впорядковувати місто комунальникам буде близько 2-2,5 тис осіб. Основним реманентом та транспортом для вивезення зібраного сміття забезпечать Львівські комунальні підприємства.

Нагадаємо, у квітні поточного року у Львові вже відбулась толока подібного масштабу. Під час заходу прибрали 775 га зелених зон та прибудинкових територій адміністративних будівель, а також висадили 150 дерев та 250 кущів. Активісти ліквідували 7 несанкціонованих сміттєзвалищ, з яких вивезли близько 480 куб м побутових відходів, а також упорядкували 366 га газонів та квітників.

 
Коментарі (0)