ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвову обіцяють ремонт доріг на кількох вулицях

Львову обіцяють ремонт доріг на кількох вулицях

Наступного року у Львові планують відремонтувати дорожнє покриття кількох вулиць. Де саме проведуть ремонтні роботи – розповів міський голова Андрій Садовий.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, на яких саме вулицях відремонтують дороги наступного року. Відповідну інформацію надали в прес-службі Львівської міської ради.

«У наступному році плануємо відремонтувати вул. Сихівську, вул. Героїв УПА, пр. Червоної Калини, треба завершувати вул. Бандери, вул. Мечникова», – розповів пан Садовий.
 
Міський голова додав, що в рамках співпраці з ЄБРР, влада міста також має завершити ремонти доріг по 6-му трамвайному маршруту. Це вул. Гайдамацька, Хмельницького, до Промислової. 
 
«Ці роботи ми плануємо закінчити до кінця наступного року», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.
 
Також міський голова наголосив, що в цьому році виконано великий обсяг робіт з ремонту хідників та внутрішніх дворів.
 
«Якщо в минулі роки більшу увагу звертали на дороги, то зараз велику увагу звертаємо на ремонти хідників. У цьому році ми відремонтували близько 70 тис. м. кв хідників. Ми почали замощувати наші двори плиткою, таких двориків стало дуже багато у всіх районах міста, ця робота буде продовжуватись. Що цікаво, тут ми маємо співфінансування самих мешканців, які також долучаються. Власне, там де люди готові долучатися, ті двори ми ремонтуватимемо в першу чергу», - сказав пан Садовий. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», виконком ЛМР погодив орієнтовні вартості закупівель районними адміністраціями послуг санітарного прибирання міста у наступному році.
 
Коментарі (0)