Львову відключають опалення

У Львові сьогодні відключать опалення у будинках міста. Зазначається, що припинення подачі тепла тимчасове та буде відновлено ввечері.

У Львові сьогодні впродовж дня буде призупинено централізоване опалення у будинках містян. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зазначається, що таке рішення зумовлене підвищенням температури зовнішнього повітря, яка сьогодні за прогнозами синоптиків підніметься до 10 градусів. Подачу опалення планують відновити о 17.00 год.

«Кожного року ми призупиняємо подачу опалення в час опалювального сезону, коли піднімається температура зовнішнього повітря. Однак, вкотре наголошуємо, що більшість житлових будинків мають теплові лічильники. А це дає можливість самим мешканцям регулювати подачу тепла не залежно від теплопостачального підприємства»,  - зауважили у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, мешканцям Кривого Рогу загрожує відключення опалення через борги «Криворізької теплоцентралі» перед «Нафтогазом» за газ. Тиск подачі «блакитного» палива на котельні підприємства вже знижено.

 
Коментарі (0)