ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВЛьвів може отримати 20 млн євро для вирішення «сміттєвих» проблем

Львів може отримати 20 млн євро для вирішення «сміттєвих» проблем

Європейський банк реконструкції і розвитку розглядає можливість надання Львову фінансування в розмірі до EUR20 млн для вирішення проблеми з утилізацією твердих побутових відходів
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) розглядає можливість надання Львову фінансування в розмірі до EUR20 млн для вирішення проблеми з утилізацією твердих побутових відходів (ТПВ), про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook радник банку Антон Усов.
 
Зі слів Антона Усова, про свою готовність допомогти місту з вирішенням проблеми управління ТПВ банк заявив в ході львівського Весняного ділового форуму 27 квітня 2017р.
 
"Залежно від результатів техніко-економічного обґрунтування ЄБРР може надати фінансування в розмірі до EUR20 млн на кілька ключових завдань: будівництво сортувальної станції для початку роздільного збору відходів, а також реалізацію першого етапу реконструкції Грибовичского полігону та першого етапу будівництва компостного заводу", – написав Антон Усов.
 

Він також уточнив, що даний проект передбачає можливе співфінансування з боку інших міжнародних організацій та може бути підписаний вже в третьому кварталі 2017 року. 

 
Коментарі (0)