ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвів планує закупити додаткові тролейбуси

Львів планує закупити додаткові тролейбуси

У Львові, крім запланованих трьох тролейбусів, мають намір придбати ще додатково п’ять одиниць електротранспорту. Питання внесення відповідних змін до бюджету будуть розглядати на сесії міськради
У Львові місцева влада планує закупити ще 5 тролейбусів. Внесення відповідних змін до бюджету заплановано розглянути на сесії міськради. Про це заявив Львівський міський голова Андрій Садовий, передає прес-службі міськради.
 
Крім цього, мер міста нагадав, що у Львові проходить оновлення тролейбусного парку. Вже проведено тендер на закупівлю 3 тролейбусів.
 
«Ми вже провели тендер і купуємо в цьому році три нові тролейбуси виробництва компанії «Електрон». І я буду ставити на сесії пропозицію змін до бюджету, аби ми отримали змогу купити ще в цьому році 5 додаткових тролейбусів», - заявив чиновник.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 1 липня у Львові сьогодні під час здійснення маршруту загорівся тролейбус. Подія трапилася на перехресті вулиць вул. Кульпарківська – Антоновича. Рухома одиниця курсувала тролейбусним маршрутом №2.
 
Коментарі (0)