ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Львові на маршруті згорів тролейбус

У Львові на маршруті згорів тролейбус

Один з львівських тролейбусів згорів під час курсування на маршруті. Спеціальна комісія досліджує причини займання. На місці події також працюють рятувальники.

У Львові сьогодні під час здійснення маршруту загорівся тролейбус. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Подія трапилася на перехресті вулиць вул. Кульпарківська – Антоновича. Рухома одиниця курсувала тролейбусним маршрутом №2.

Тролейбус був випущений 1990 року.

«Причини пожежі з’ясовуватиме спеціальна комісія», - поінформував заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

На місці події працюють працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Водій та пасажири не постраждали.

Уже встановлено причини займання - замикання контактної групи.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора у Львові з 9:00 на ремонт закрили останню частину вул. Гайдамацької на ділянці від вул. Лобачевського до вул. Замарстинівської та перехрестя вул. Гайдамацька-Замарстинівська. Нагадаємо, на сьогодні у зв’язку з ремонтом для проїзду закриті вул. Промислова на ділянці від вул. Волинської до вул. Хмельницького та вул. Хмельницького на ділянці від пл. .Криничної до вул. Гайдамацької та вул. Гайдамацька на ділянці  від вул. Хмельницького до вул. Лобачевського.

 
Коментарі (0)