ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвів у передчутті транспортних закупок

Львів у передчутті транспортних закупок

Львів не відступає від свого наміру придбати транспортний ряд вітчизняного виробництва. Місцева влада почала говорити про обсяг закупівель.

Наступного року Львів планує купити 100 нових великих автобусів та 56 тролейбусів. Також закуплять тролейбус та електробус виробництва мысцевого концерну «Електрон». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Дуже важливо, і ми маємо такий проект, щоби в наступному році суттєво покращити громадський транспорт. Ми плануємо додатково придбати близько 100 великих автобусів та 56 тролейбусів. Будемо все можливе роботи для того, щоб ці тролейбуси були львівськими. «Електрон» також має намір їх випускати, і ми домовилися, що всі перші взірці техніки ми будемо купувати», - повідомив мер міста Андрій Садовий.  

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Львів має намір закупити новий громадський транспорт вітчизняного виробництва.

Зауважимо, спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» виготовить та випустить на вулиці Львова новий тролейбус вартістю 1,8 млн грн та електробус, який працюватиме увесь день виключно від акумуляторних батарей. Вартість такого електробуса 3 млн грн.

 
Коментарі (0)