ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Львів зупинив опалювальний сезон для населення

Львів зупинив опалювальний сезон для населення

Відсьогодні у Львові призупиняють опалювальний сезон для населення, у зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря.
Відповідно до розпорядження міського голови Львова, у зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря, відсьогодні у Львові буде призупинено опалювальний сезон для населення. Натомість, подачу опалення до лікарень, поліклінік, садочків не призупинятимуть.
 
«Згідно з нормативними документами, це спільний Наказ Мінпаливенерго і Міністерства ЖКГ. Опалювальний сезон для населення розпочинається тоді, коли протягом трьох діб середньодобова температура становить + 80С. Натомість, коли середньодобова температура вища + 80С, це є підставою для зупинення опалювального сезону. Відповідно до сьогоднішніх погодних умов та з огляду на прогноз синоптиків на цей тиждень, а саме суттєве підвищення температури до +180С, було прийнято рішення призупинити подачу опалення до житлових будинків. Натомість, лікарні, поліклініки, садочки продовжуватимуть опалювати. Опалення до цих установ може бути призупинене на підставі листів-звернень від керівників закладів.
 
Також ми будемо постійно моніторити прогноз погоди і при пониженні температури зовнішнього повітря подачу опалення до житлових будинків буде відновлено", — повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР.
 

Нагадаємо, з 10 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон для бюджетних установ на підставі письмових звернень керівників закладів. З 22 жовтня розпочався опалювальний сезон для населення та інших споживачів. 

 
Коментарі (0)