ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвів’ян ображають у приміських маршрутках

Львів’ян ображають у приміських маршрутках

В основному скарги стосуються санітарного стану транспортних засобів та поведінки водіїв

Мешканці Львова скаржаться на роботу приміських маршрутів. Скарги надходять і в управління транспорту і зв’язку, і на гарячу лінію міста.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як зазначили на гарячій лінії міста, протягом останнього часу було зафіксовано понад 15 скарг мешканців щодо незадовільного санітарного стану транспортних засобів, які працюють на приміських маршрутах, а також порушення трудової дисципліни водіями. Найбільше скарг зафіксовано щодо приміських маршрутів №№111, 131, 138, 184 и 184а.

Найчастіше фіксуються звернення відносно приміського маршруту №131 сполученням «Рясна-Руська – Львів (вул Стрийська)». Нагадаємо, загальна протяжність цього маршруту – 19,8 км, з них 19 км – територією Львова. Тобто, 96% цього маршруту проходить через місто.

«В управління транспорту постійно надходять скарги на приміські маршрути, які ми переадресовуємо на управління розвитку інфраструктури ЛОДА. В основному скарги стосуються санітарного стану транспортних засобів та поведінки водіїв», - зазначили в міському управлінні транспорту та зв’язку.

Скарги в управління транспорту мешканці надсилають письмово, є й телефонні звернення. Усі письмові звернення, що стосуються приміських маршрутів, передаються в обласну державну адміністрацію.

 
Коментарі (0)