ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвів'ян «вчитимуть» правильно паркуватися

Львів'ян «вчитимуть» правильно паркуватися

Неправильно припарковані автомобілі тепер переміщуватимуть на майданчик на вул. Городоцькій, 185.

Неправильно припарковані автомобілі тепер переміщуватимуть на майданчик на вул. Городоцькій, 185. Крім того, до уповноважених за переміщення транспортних засобів долучаються посадові особи «Львівавтодору».

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Переміщення транспортного засобу здійснює обслуговуюче підприємство – ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, 6 липня виконкомом ЛМР прийнято рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 01.06.2012 № 388».

Довідка: Відповідно до Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності у м. Львові, затвердженого рішенням виконкому від 01.06.2012 № 388, переміщення транспортних засобів здійснюється:

 - у центральній частині м. Львова: в пішохідній зоні, що обмежена вул. Підвальною, вул. Лесі Українки, пр. Свободи, вул. Валовою, вул. Друкарською, вул. Ставропігійською, вул. Сербською, вул. Братів Рогатинців, вул. Староєврейською, вул. Краківською, вул. Вірменською, вул. Галицькою, вул. Руською;

- на пр. Свободи, пр. В. Чорновола, пл. А. Міцкевича, пл. Галицькій, пл. Торговій, пл. Двірцевій, вул. Підвальній, вул. В. Винниченка, вул. І. Франка, вул. М. Коперника, вул. П. Дорошенка, вул. Князя Романа;

- на місцях розташування медичних закладів та аварійно-рятувальних служб;

- на прилеглих територіях ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Д. Галицького», автовокзалу на вул. Стрийській, стадіону «Арена Львів».

 
Коментарі (0)