ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЛьвів’ян закликають до обережності та пильності

Львів’ян закликають до обережності та пильності

У зв’язку з перепадом температури та опадами, ввечері можлива сильна ожеледиця. Відтак, громадян закликають бути обережними на слизьких тротуарах та вулицях

У зв’язку з погіршенням метеоумов та з метою запобігання виникненню можливих надзвичайних ситуацій, Львівська міська рада звертається із проханням до мешканців міста бути обережними на можливих слизьких тротуарах та вулицях.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі міськради.

Як інформують у Гідрометцентрі, сьогодні вдень можливий мокрий сніг, на дорогах – ожеледиця.

«Також радимо водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок. За умов обмеженої видимості рекомендуємо обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами», йдеться у зверненні до громадян.

Як поінформували у Гідрометцентрі, сьогодні у Львові очікується хмарна погода, вдень – мокрий сніг та ожеледиця на дорогах. Вітер північно-західний 9-14 м/с, поривчастий, температура повітря вдень 0-5˚С. Вночі з температура понизиться до мінус 2-7˚С.

У зв’язку з перепадом температури та опадами, ввечері можлива сильна ожеледиця. Відтак, громадян закликають бути обережними на слизьких тротуарах та вулицях.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на Центральну міську диспетчерську службу Львівської міської ради за тел. 297- 59-11.

 
Коментарі (0)