ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЛьвів’янам частково повернуть гарячу воду

Львів’янам частково повернуть гарячу воду

В одному з районів Львова провели гідравлічні випробування. Тому його мешканцям вже завтра повернуть гарячу воду.

Завтра гарячу воду отримають мешканці Сихівського району міста. Наразі «Львівтеплоенерго» заповнює мережі для відновлення її подачі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Минулого тижня ми провели щорічні гідравлічні випробування теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна». Сьогодні триває заповнення водою мереж Сихівського району для відновлення завтра подачі гарячої води у даний мікрорайон. Вже відновлено подачу гарячої води до будинків на вулиці Пасічна, номерів 88, 90, 92, 96, 98, 102, 104 та вулиці Вашингтона, 21», – розповіли у «Львівтеплоенерго».

До речі, станом на 21 травня опалювальний сезон продовжено для 3 споживачів, а гаряча вода подається до 122 споживачів підприємства.
 
«Відповідно до листів-звернень, опалення подається до Дитячого дошкільного будинку №1, на вулиці Таджицькій, 21; Державного комунального будинку дитини №1, на вулиці Комаринця, 2а; та до Обласної клінічної лікарні на вулиці Чернігівській, 7», – йдеться в повідомленні.
 
Гарячу воду отримує весь Галицький район теплових мереж, 90 споживачів Личаківського РТМ, 5 Франківського РТМ і 12 Шевченківського РТМ.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», одному з львівських тролейбусів скоригували маршрут. Це пов’язано зі зміною дорожнього покриття на вул. Зерновій. Роботи триватимуть протягом двох днів.
 
Коментарі (0)