ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЛьвів'янам допомагають з субсидіями по телефону

Львів'янам допомагають з субсидіями по телефону

У Львові протягом минулого року на «гарячі лінії» соціального захисту, з питань нарахування житлових субсидій звернулись понад 2 тис городян

В умовах високої зацікавленості львів’ян умовами призначення державних житлових субсидій, в управлінні соціального захисту міської ради діють «гарячі» телефонні лінії, для надання консультацій та проведення роз’яснень мешканцям про цей вид соціальної допомоги.

Так, впродовж 2012 року, за консультаціями в оформленні державних житлових субсидій звернулось більше 2,1 тис мешканців Львова.

«Як показує статистика по зверненнях, ця послуга є актуальною і потрібною нашим громадянам. Оскільки, кожен має змогу уточнити по телефону зі спеціалістом інформацію щодо пакету документів, форму їх заповнення, за яких умов призначають субсидію», – розповів начальник відділу пільг, соціальних допомог та консультаційних виплат управління соціального захисту міської ради Леся Дронь.

Слід зазначити, що для активних користувачів інтернету існує можливість отримання корисної та необхідної інформації про різні види допомог, в тому числі субсидії, в режимі он-лайн. Для цього користувачеві необхідно відвідати сайт «Львів соціальний».

 
Коментарі (0)