ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвів'янам обіцяють додаткові автобуси на маршрутах

Львів'янам обіцяють додаткові автобуси на маршрутах

У Львові підсилять громадський транспорт додатковими автобусами. Заходи вживаються у зв'язку з проведенням на «Арена Львів» матчу між ФК «Шахтар» (Донецьк) та «Металіст» (Харків).

У Львові мають намір підсилити громадський транспорт додатковими автобусами. Зокрема, мова про маршрутні таксі №3А; 10; 25; 40, та тролейбуси №3; 20; 25. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«На стадіоні «Арена Львів» 9 серпня о 19.30 пройде матч між футбольними клубами «Шахтар» (Донецьк) та «Металіст» (Харків). Під час проведення матчу громадський транспорт, а саме: маршрутні таксі №3А; 10; 25; 40, та тролейбуси №3; 20; 25, буде підсилений додатковими автобусами» - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, обіцяють, що для комфорту мешканців та гостей міста до стадіону будуть курсувати шатл-баси.

«На час проведення матчу вирішено збільшити кількість громадського транспорту, який курсує у напрямку Автовокзалу та Кінг-Крос Леополісу.  Окрім цього, 9 серпня з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу курсуватимуть шатл-баси. Опісля закінчення матчу автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка» - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 4 липня у Львові частково обмежили рух транспорту вулицею Кульпарківською.

 
Коментарі (0)