ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЛьвів’янам перекриють гарячу воду

Львів’янам перекриють гарячу воду

Мешканців Львов поставлять під холодний душ. Гарячу воду львів’янам вимкнуть в зв’язку із гідравлічними випробуваннями.

У зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань, у Львові буде припинено подачу гарячої води. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Сьогодні, 12 травня, теплопостачальні підприємства розпочинають гідравлічні випробування теплових мереж на щільність. Так з 12 до 17 травня 2014 року «Львівтеплоенерго» проводитиме гідравліку теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Південна» (котельня  Кінескоп); з 12 до 13 травня — від ТЦ «Північна», – йдеться в повідомленні. Окрім того, відбуватиметься «нульова зупинка» ТЕЦ-1 з 18 травня до 3 червня та ТЦ «Північна» — з 13 травня до 2 червня. Перелік адрес, за якими вимикатимуть воду, дивіться тут.
 
До речі, під час наступного опалювального сезону котелень, що працюють, будуть менше. За даними, які надійшли з регіонів, у 2014 році в населених пунктах країни планується підготувати до роботи в зимовий період 22,9 тисяч котелень, у тому числі 11,6 тисяч комунальних котелень, буде  підготовлено 5,7 тисяч центральних теплових пунктів», – йдеться в повідомленні Мінрегіону. Під часопалювального сезону 2013-2014, тепло у будинках закладах соціальної сфери забезпечували 24 тисячі 685 котелень.
 
Коментарі (0)