ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвів'янам перекрили шлях по одній з вулиць

Львів'янам перекрили шлях по одній з вулиць

Іще одну львівську вулицю перекривають для руху транспорту. Обмеження діятимуть більше двох тижнів.

Від сьогодні  у Львові більш ніж на два тижні перекриють рух на вул. Наливайка. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, рух буде перекрито з 9:00 год по вул. Наливайка на ділянці від вул. Академіка Гнатюка до вул. І. Тиктора. Так , дорога буде закритою до 15 листопада.

За інформацією департаменту житлового господарства, рух на цій ділянці перекриють у зв’язку з ремонтом дорожнього покриття на вул. Наливайка.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові тривають активні ремонтні роботи на ділянках інших вулиць. Так, вул. Коперника можуть відкрити для проїзду транспорту вже за два тижні.

«На вул. Коперника вже зробили проїжджу частину. Зараз тривають роботи на тротуарах. Вулицю плануємо відкрити для проїзду за два тижні. Також тривають роботи на вул Ст.Бандери. На вул. Городоцькій зараз кладуть бруківку і облаштовують тротуари. Відучора розпочали замощувати бруківкою ділянку на вул. Б.Хмельницького», - розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

 
Коментарі (0)