ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівський транспорт вийде на оновлені вулиці

Львівський транспорт вийде на оновлені вулиці

За два тижні львівський транспорт можуть пустити на оновлену вул. Коперника. Комунальники стверджують, що вже виконані основні роботи на проїжджій частині.

У Львові тривають активні ремонтні роботи на дорогах. Втім, вул. Коперника можуть відкрити для проїзду транспорту вже за два тижні. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Пояснюється все тим, що підрядники виконали основні роботи на проїжджій частині, зараз перейшли до влаштування тротуарів.

«На вул. Коперника вже зробили проїжджу частину. Зараз тривають роботи на тротуарах. Вулицю плануємо відкрити для проїзду за два тижні. Також тривають роботи на вул Ст.Бандери. На вул. Городоцькій зараз кладуть бруківку і облаштовують тротуари. Відвчора розпочали замощувати бруківкою ділянку на вул. Б.Хмельницького», - розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Львівська міська комісія з безпеки дорожнього руху ухвалила рішення про облаштовування кільця для організації кругового руху автомобільного транспорту на перехресті вул. Герцена, вул. Фредра, вул. Саксаганського, вул. Драгоманова, пр. Шевченка.

 
Коментарі (0)