ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвів'янам подарували нові вулиці

Львів'янам подарували нові вулиці

Ремонт вул. Жовківської завершено вчасно – за планом роботи мали тривати до середини жовтня.

Закінчено облаштовувати нове суцільне асфальтування. Залишається лише упорядкувати заїзди до будинків та підрівняти деякі дощоприймачі, – інформують у прес-службі Львівської міської ради.

Як розповів начальник районного відділу комунального господарства Михайло Тицький, ремонт вул. Жовківської виконано на 99,9%. Дорогу вже відкрили, залишилося закінчити дрібні роботи – підняти до рівня дороги деякі дощоприймачі, закінчити покриття заїздів до будинків.

Нагадаємо, на вул. Жовківській було заплановано відремонтувати 600 м. п. дороги, зокрема замінити 4735 кв. м суцільного асфальтобетонного покриття та замостити плиткою 3709 кв. м тротуарів, провести вирівнювання бордюрного каменю по обох сторонах дороги – загалом 1238 м. п. Також було проведено перекладання горловин колодязів – 29 люків та дощоприймачів підняли до рівня проїзної частини.

ЛКП «Львівводоканал» замінило 28 водопровідних прибудинкових приєднань (400 м. п.), 30 водопровідних засувок, 6 гідрантів. Служба «Львівгаз» провела заміну 7 вводів газової мережі у будинки.

Вартість виконання робіт – 2,3 млн грн. Ремонт проводило ТДВ «ШРБУ-65».

 
Коментарі (0)