Львів’янам вимикають тепло

«Львівтеплоенерго» вимикає опалення в будинках львів’ян в денні години. Це пов’язано з підвищенням температури зовнішнього повітря.

Теплопостачання у будинки львів’ян здійснюється відповідно до погодних умов. «Львівтеплоенерго» призупиняє подачу тепла з 9:00 до 16:00 Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Ми проводимо щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря і регулюємо температуру подачі теплоносія відповідно до погодних умов. Також, з 9:00 год. і до 16:00 год. призупиняємо подачу тепла. 
 
Також, львів’ян закликають самостійно регулювати температуру батарей у своєму будинку. 
 
«Хочемо акцентувати увагу на тому, що в житлових будинках є теплові лічильники. Наявність вузла обліку теплової енергії дає можливість мешканцям даного будинку самим регулювати температуру теплоносія у своєму будинку. Адже регулювання температури тепла безпосередньо в будинку є ефективнішим і швидшим», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».
 
Нагадаємо, на обслуговуванні у ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 165 закладів освіти, 50 установ охорони здоров’я та 1627 житлових будинків.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львівській області дадуть гроші на молодіжне житлове кредитування. Кошти будуть виділені з міських бюджетів та перевищуватимуть суму в 6 млн грн.
 
Коментарі (0)