ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЛьвів’янам загрожує залишитися без світла

Львів’янам загрожує залишитися без світла

У зв’язку з перенавантаженням електромереж та підстанцій, центральній частині міста загрожують вимкнення електроенергії

Різке похолодання стало випробуванням для енергетиків Львова. У зв’язку з перенавантаженням електромереж та підстанцій,  центральній частині міста загрожують вимкнення електроенергії.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на ПАТ «Львівобленерго».

«У зв’язку з постійно наростаючим перевантаженням ПАТ «Львівобленерго» буде змушене здійснювати часткові вимкнення споживачів центральної частини міста», - повідомив технічний директор ПАТ «Львівобленерго» Володимир Романишин.

Як повідомили у ПАТ «Львівобленерго», такого максимуму навантажень, який є цього року, не було протягом останніх 25 років.

«Цього року з 27 січня навантаження на електромережу почало зростати надзвичайно сильно. 2 лютого в період вечірнього максимуму, а це 17:00-20:00, навантаження загалом на Львівщині сягнуло 1049 МВт. Це на 190 МВт більше, ніж доведено загальний ліміт потужності для Львівщини. Аналіз споживання по групах споживачів показав, що саме група «населення» та споживачі з приєднаною потужністю до 150 кВт спричинили таке зростання навантаження на електромережу.

У Львові вся центральна частина міста живиться від однієї потужної підстанції №3, яка знаходиться в Шевченківському гаю. Обидва трансформатори на підстанції завантаженні цілодобово на 100%», - розповів В.Романишин.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)