ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЛьвів'яни модернізують котельні

Львів'яни модернізують котельні

У КП «Залізничнетеплоенерго» здійснено модернізації системи контролю, обліку та управління надання послуг з теплопостачання. Відтак, здійснено диспетчеризацію 8 центрального теплового пункту

На сьогодні реалізовано та введено в експлуатацію першу чергу диспетчеризації 8 ЦТП. Ця система дає змогу диспетчеру та відповідним службам в режимі он-лайн відслідковувати технологічні параметри та якості надання послуг, та під час виникнення аварійних ситуацій оперативно реагувати і вживати заходів з ліквідації аварій.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Сьогодні на моніторі комп’ютера ми можемо бачити роботу на 25% ЦТП «Залізничнетеплоенерго». Є економія і людських ресурсів, і фінансових. Інвестували більше 120 тисяч гривень, залишилось зробити ще чималий обсяг робіт, проте за наступний сезон ми ці роботи виконаємо власними силами», - зазначив  міський голова Андрій Садовий.

Система впроваджується підприємством за власні кошти, більшість робіт здійснено працівниками підприємства, що дало змогу мінімізувати затрати до 123 тис грн, які затрачені на матеріали, обладнання та програмне забезпечення.

КП «Залізничнетеплоенерго», при фінансовій спроможності, планується поширення системи диспетчеризації на всі об’єкти тепло та водопостачання підприємства. В експлуатації підприємства знаходиться 18 котелень та 33 ЦТП.

 
Коментарі (0)