ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛьвів'яни на день залишаться без води

Львів'яни на день залишаться без води

Львів'янам радять запастися холодною водою. Завтра комунальники підключатимуть до існуючої мережі новозбудований водогін. Тож, на час проведення відповідних робіт водопостачання прилеглих вулиць буде припинено.

Львів’яни майже на день залишаться без водопостачання. Комунальники підключатимуть до існуючих мереж новозбудований водогін. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«На вул. Княгині Ольги - Кульпарківська під час реконструкції дороги завершені роботи по заміні ділянки вуличного водопроводу» - йдеться у повідомленні.

А також зазначається, що у зв’язку з підключенням новозбудованого водогону до існуючих мереж, завтра, 22 серпня 2014 р. з 9:00 до 20:00 год. буде припинено водопостачання частини Франківського району, обмеженого вулицями Наукова, буд. №44-116, 9-61, Кульпарківська, 125-151, Пулюя, Трускавецька.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, луганчани і надалі залишатимуться без водопостачання. За словами прес-секретаря РНБО Андрія Лисенка, відновлення подачі води наразі неможливе через постійні бойові дії.

 
Коментарі (0)