ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛьвів'яни залишаться без гарячої води

Львів'яни залишаться без гарячої води

Львівські теплоенергетики підійшли до підготовки тепломереж міста до нового опалювального сезону. З наступного тижня розпочинаються гідравлічні випробування. У зв'язку з цим містом прокотиться хвиля відключень гарячої води.

З наступного тижня у Львові прокотиться хвиля відключень гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Заходи пов’язані з підготовкою міста до нового опалювального сезону, котра тісно пов’язана з гідравлічними випробуваннями на тепломережах.

«З 12 травня теплопостачальні підприємства розпочинають гідравлічні випробування теплових мереж на щільність. У зв’язку з цим буде припинено подачу гарячої води» - наголошується у повідомленні.

Окрім того зазначається, що з 12 до 17 травня 2014 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводитиме гідравліку теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Південна» (котельня  Кінескоп); з 12 до 13 травня - від ТЦ «Північна». Також відбуватиметься «нульова зупинка» ТЕЦ-1 з 18 травня до 3 червня та ТЦ «Північна» - з 13 травня до 2 червня.

З детальним графіком відключень гарячої води по місту Львів у зазначені періоди можна ознайомитися тут.

 
Коментарі (0)