ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ«Львівобленерго» просить не вмикати одночасно енергоємні електроприлади

«Львівобленерго» просить не вмикати одночасно енергоємні електроприлади

Найбільше навантаження на електромережу припадає на години вечірнього максимуму з 17:30 до 20:00.

У зв’язку з значним пониженням температури повітря та перенавантаженням електромереж, «Львівобленерго» звертається до мешканців з проханням не вмикати одночасно енергоємні побутові електроприлади, аби не спричиняти аварійні ситуації.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Значне пониження температури призвело до перевищення граничної величини потужності споживання електроенергії, яка доводиться Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, на 12,5%.

Зростання потужності зафіксовано в основному по групі споживачів «населення» та юридичних споживачів з приєднаною потужністю до 150 кВт (кіоски, невеликі магазини тощо). Найбільше навантаження на електромережу припадає на години вечірнього максимуму з 17:30 до 20:00 год.

Ця ситуація є загрозливою для надійного електропостачання, оскільки значне зростання потужності призводить до перевантаження електромережі і, як наслідок, до аварійних ситуацій – перерв у електропостачанні», - повідомляють у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

ПАТ «Львівобленерго» звертається до мешканців Львова та області з проханням не вмикати одночасно енергоємні побутові електроприлади, особливо в години вечірнього максимуму — з 17:30 до 20:00 год., не використовувати електроенергію для обігріву приміщень, якщо це не передбачено проектною документацією будинків, щоб запобігти перевантаженню електромереж, яке може призвести до перерв у електропостачанні та аварійних ситуацій.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)