ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Львівобленерго» збудує дві трансформаторні підстанції у Львові

«Львівобленерго» збудує дві трансформаторні підстанції у Львові

У Львові на сьогодні встановлено три нові німецькі бетонні КТП (комплектні трансформаторні підстанції) замість металевих. З них дві уже введено в експлуатацію.
Депутати Львівської міської ради 16 лютого надали ПАТ «Львівобленерго» земельну ділянку в оренду на 10 років на вул. В. Єрошенка для будівництва і обслуговування трансформаторної підстанції.
 
Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
 
Йдеться про земельну ділянку площею 0,3 га, яку надають за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення за функцією використання – землі технічної інфраструктури.
 
Також депутати надали в оренду на 10 років ПАТ «Львівобленерго» земельні ділянки на вул. Академіка Є. Лазаренка для розміщення трансформаторної підстанції, перевівши із земель, що не надані у власність або користування, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, за функцією використання – землі інженерної інфраструктури: ділянки № 1 – площею 0,1568 га, ділянки № 2 – площею 0,0062 га (з обмеженнямизабудови).
 
Нагадаємо, що у Львові на сьогодні встановлено три нові німецькі бетонні КТП (комплектні трансформаторні підстанції) замість металевих. З них дві уже введено в експлуатацію.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)