ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівську інфраструктуру підтримали інвестиційними коштами

Львівську інфраструктуру підтримали інвестиційними коштами

За минулий рік Львівщина отримала близько 30 млн грн інвестиційних коштів на розвиток інфраструктури регіону. Гроші використовуються для створення і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населених пунктів.

Львівська область за минулий рік отримала від інвесторів більше ніж 27 млн грн на розвиток інфраструктури населених пунктів регіону. Що приблизно на 14 млн більше, ніж у 2013 році. Про це повідомили у прес-службі Львівської  обласної державної адміністрації.

«Зокрема, до бюджету міста Львова перераховано 23,719 млн грн, м.Червонограда – 467,7 тис. грн. З районів можна відзначити: Городоцький – 232,5 тис. грн, Жовківський – 155,3 тис. грн та Пустомитівський – 851,6 тис грн», -зазначають у Львівській ОДА.

Проте, згідно з інформацією відомства, жодної угоди протягом 2014 року не було укладено в Бродівському, Буському, Мостиському, Дрогобицькому, Сколівському, Старосамбірському, Турківському районах.

«Кошти, перераховані до місцевого бюджету населеного пункту, використовуються виключно для створення і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури (водопостачання, каналізування, освітлення, ремонт доріг та інше) відповідного населеного пункту», - повідомляють в облдержадміністрації.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Польща допоможе адаптувати транспортну систему України до стандартів Євросоюзу. Відповідний Меморандум було підписано у грудні минулого року у Варшаві.

 
Коментарі (0)