ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЛьвівські будівельники у 2011 році попрацювали на 36 об’єктах

Львівські будівельники у 2011 році попрацювали на 36 об’єктах

Зокрема, відремонтовано 12 об’єктів вулично-шляхового господарства, виконувались роботи з будівництва 2 нових доріг, добудовано тролейбусну лінію маршруту №2.

У 2011 році управління капітального будівництва ЛМР виконувало роботи на 36 об’єктах.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зокрема, відремонтовано 12 об’єктів вулично-шляхового господарства, виконувались роботи з будівництва 2 нових доріг, добудовано тролейбусну лінію маршруту №2.

Також проведено реконструкцію приміщення стоматполіклініки на пр. Червоної Калини під Сихівську районну адміністрацію. Виконано реконструкцію приміщень перших трьох поверхів будівлі для Сихівської райадміністрації. Здано в експлуатацію 1877,9 м кв загальної площі приміщень при загальній площі споруди 5600 м кв. Виконано також роботи з оздоблення конференц-залу. У 2011 році виконано робіт на 1003,3 тис.грн.

Капітально відремонтовано дах та систему електропостачання на вул.О.Богомольця, 9. Виконано роботи з влаштування мансардного поверху корисною площею 120 м кв, оздоблювальні роботи приміщень, а також замінено систему електропостачання споруди. Виконано робіт на суму 421,5 тис.гривень.

Реставрували і сакральні споруди. Так, проведено реставраційно-ремонтні роботи церкви святого Іллі на вул. Дорога Кривчицька  - виконано заміну покриття бані церкви на мідне – 144 м кв. Виконано робіт на 223,8 тис.гривень. Реставраційно-ремонтні роботи покрівлі церкви Пресвятої Богородиці на вул.Богданівській – виконана заміна покриття даху церкви на мідне - 130 м кв. Виконано робіт на 232,5 тис.гривень. у Катедральному соборі Пресвятої Богородиці на вул. М.Грушевського у м.Львові замінено 6 вікон-вітражів на суму 128,4 тис.гривень.

Відреставровано Палац Любомирських на пл.Ринок, 10 - виконано оздоблення фасаду, заміну частини вікон будівлі, заміну покрівлі з оцинкованої бляхи 380 м кв. Виконано робіт на 452,2 тис.гривень.

Виконувались першочергові аварійні роботи пам'ятки архітектури XX ст. - адміністративної споруди на вул. Саксаганського, 13. Виконано роботи з заміни дахових конструкцій з влаштуванням покрівлі з черепиці –  460 м кв покриття.  У будинку на просп. Т. Шевченка, 17/19 замінено вікна на суму 212,3 тис.гривень.

Також відреставровано колону Св.Яна з Дуклі на пл.Соборній біля церкви Св.Андрія.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)