ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівські дороги отримають паспорти

Львівські дороги отримають паспорти

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк ініціює проведення паспортизації та напрацювання системи регламентів доріг Львівщини.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк ініціює проведення паспортизації та напрацювання системи регламентів доріг Львівщини. Активно включитись у цю роботу керівник області закликав голів РДА та мерів міст обласного значення. Про це Михайло Костюк заявив, 16 липня, під час проведення наради щодо стану освоєння коштів субвенції державного бюджету на ремонт доріг комунальної власності.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

На думку голови Львівської ОДА, в області потрібно створити програму та графік ремонту доріг, які були б на високому технічно-обґрунтованому рівні, і де буде враховано черговість, типовість та напрямки проведення робіт.

«Ми маємо витворити так званий технічний паспорт ремонту доріг в області – тобто, провести паспортизацію та напрацювати систему регламентів. Така програма має бути вибудована на кілька років вперед і повинна враховувати об'єм робіт в режимі експлуатації доріг. Ця система має працювати, щоб, незважаючи на різноманітні політичні моменти, не змінювалися об'єм і почерговість робіт», - наголосив Михайло Костюк.

Голова облдержадміністрації також розповів, що у цьому році Львівщина отримала із різних джерел фінансування 414 млн грн для ремонту доріг (понад 30% із цих коштів скеровано на дороги комунального значення), 286 млн грн з цієї суми – вже профінансовано.

 
Коментарі (0)