ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівські дороги позбавлять ям

Львівські дороги позбавлять ям

У зв’язку із погодними умовами, львівські комунальники почали ліквідовувати ямковитість доріг. У Львівській міськдержадміністрації відзвітували, де саме робітники провели ремонт.

На львівських дорогах тривають ямкові ремонти. У зв’язку із погодними умовами, зараз на порядку денному — вибоїни, що найбільше загрожують безпеці дорожнього руху. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської державної адміністрації.

Як повідомили в прес-службі, у Шевченківському районі наразі ліквідовано лише першочергові проблеми із дорогами. Поточні ж ремонти заплановано розпочати 18 березня. Також в кінці місяця, разом із очікуваним покращенням погодних умов, проведуть планове асфальтування й у Залізничному районі. Також ремонтні роботи розпочали на вулиці Пекарській, Словацького, Шота Руставелі, Андрея та Данилишина. В Сихівському районі ямкові ремонти проведено на вул. Ярославенка, Стуса, Сонячній, у Франківському — на вул. Чупринки, Повстанській, Конотопській, Моршинській та нижній частині вул. Сахарова.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 28 лютого  В Дніпропетровську бригади дорожників взялися за ліквідацію ям. На це вони витрачали по 2 тонни асфальту на день.
 
Коментарі (0)