ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівські дороги стали проваллям для державних коштів

Львівські дороги стали проваллям для державних коштів

На дорогах загального користування у Львівській області за рахунок коштів державного бюджету виконано робіт на 720,5 млн грн.

У межах виконання заходів Програми соціально-економічного розвитку Львівської області на 2012 рік та підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу на дорогах загального користування у Львівській області за рахунок коштів державного бюджету виконано робіт на 720,5 млн грн.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Загалом, у Львівській області відремонтовано автомобільні дороги Львів - Краківець, Львів - Шегині , Львів – Рава - Руська, а також Західний обхід Львова.

Вибірково відремонтовано ділянки автомобільних доріг: Нижанковичі – Самбір – Дрогобич - Стрий, Угринів - Хоробрів, Ковель - В.Волинський – Червоноград - Жовква,Турка – Трускавець – Дрогобич - Пісочне.

На автомобільних дорогах державного значення ліквідовано 90,6 тис. м² ямковості, а на автомобільних дорогах місцевого значення ліквідовано 206,8 тис. м² ямковості.

За словами голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка, Державним бюджетом на 2012 рік як субвенція місцевим бюджетам органів місцевого самоврядування Львівської області на будівництво, реконструкцію і утримання доріг комунальної власності виділено кошти в обсязі 137,6 млн грн, та додатково за клопотанням облдержадміністрації – кошти у сумі 15 млн грн (всього 152,6 млн грн).

Крім того, з обласного бюджету виділено 30,5 млн грн на фінансування робіт, пов’язаних з  ремонтом доріг загального користування та комунальної власності, з яких 20,5 млн грн безпосередньо на ремонт доріг загального користування місцевого значення.

Як наголосив голова ЛОДА, з метою недопущення масштабного руйнування автомобільних доріг у Львівській області та підготовки дорожньої інфраструктури до проведення  Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року у Львові необхідно залучення фінансових ресурсів у сумі 513 млн грн.

 
Коментарі (0)