ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівські дороги вдарили по держбюджету

Львівські дороги вдарили по держбюджету

Відповідно до розпорядження голови ЛОДА від 19.06.2012 №393, яким затверджено Перелік об’єктів доріг комунальної власності, бюджетам міст обласного значення та районним бюджетам передано з обласного бюджету кошти згаданої субвенції в сумі 11,7 млн грн.

Окрім надходжень збору за першу реєстрацію транспортних засобів та збору за провадження торговельної діяльності нафтопродуктами, скрапленим та стиснутим газом на стаціонарних, малогабаритних і пересувних автозаправних станціях, заправних пунктах до місцевих бюджетів на будівництво, реконструкцію та ремонт доріг комунальної власності також спрямовуються кошти субвенції, які передбачаються в Державному бюджеті для обласного бюджету.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

За словами начальника головного фінансового управління Олега Демківа, на сьогодні відповідно до розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 19.06.2012 №393, яким затверджено Перелік об’єктів доріг комунальної власності, бюджетам міст обласного значення та районним бюджетам передано з обласного бюджету кошти згаданої субвенції в сумі 11,7  млн грн.

Водночас, в червні 2012 року з державного бюджету безпосередньо бюджетам міст і районів області Львівщини перераховано кошти субвенції в сумі 7,3 млн грн. А з початку року вони отримали з державного бюджету на будівництво, реконструкцію та ремонт доріг комунальної власності 45,2 млн грн, з яких використано 16,9 млн грн або 37,4 відсотка.

 
Коментарі (0)