ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЛьвівські гуртожитки знайшли нових власників

Львівські гуртожитки знайшли нових власників

Виконавчий комітет ЛМР погодив прийняття у комунальну власність гуртожитків на вул. Каховській, 33, вул. Каховській, 35 та вул. П. Полтави, 36 від державного житлово-комунального підприємства державного концерну «ЛОРТА».

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Ситуація надзвичайно складна. Ми не маємо права людей залишати в такій ситуації, ми повинні допомогти, прийняти будинки у комунальну власність, щоб ці будинки належно утримувались. Людей зараз обманюють, бо вони сплачують за послуги, але ці кошти не до кінця поступають на наші комунальні підприємства. Люди є заручниками ситуації», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як зазначив один з мешканців будинку, який був присутній на виконавчому комітеті, зараз будинки не отримують тепло, хоча мешканці справно сплачують підприємству, якому належать гуртожитки, за послуги.

Крім того, сьогодні виконавчий комітет погодив прийняття у комунальну власність відомчого будинку на вул. Трильовського, 2 від Львівської регіональної господарської спілки підприємств побутового обслуговування населення «Львівоблсервіс».

 
Коментарі (0)