ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛьвівські комунальники шукають «водних шахраїв»

Львівські комунальники шукають «водних шахраїв»

Комунальники Львова шукають людей, які під’єдналися до водної мережі незаконно. Відтак, за півроку контролери «Львівводоканалу» знайшли більше сотні незаконних врізок у водогонах.

Комунальні бригади Львова взялися шукати незаконні врізки у водогонах. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

У прес-службі звітують: за період з липня 2013 до лютого 2014 року контролери «Львівводоканалу» виявили 123 об’єкти, власники яких самовільно підключилися до водопровідних мереж або здійснювали незаконне втручання в роботу водомереж. «Від того, що деякі споживачі самостійно підключаються до каналізаційних та водопровідних мереж, ми несемо великі збитки. Адже вода використовується безоплатно. Наприклад, на вулиці Скнилівська, 70а  побудовано 3 елітних котеджі, власники яких самовільно під’єдналися до наших мереж, користуються водою і жодної копійки не сплачують. На попередження щодо узаконення відносин з водоканалом власники котеджів не реагують. Відтак, ми уже втретє від’єднали їх від водопостачання та у судовому порядку виставили штрафних санкцій на 78 тис. грн.», – йдеться в повідомленні.
 
У «Львівводоканалі» наголошують, що дешевше провести всі роботи законним шляхом, аніж потім сплачувати додаткові нарахування для відновлення постачання послуг.
 
Коментарі (0)