ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівські комунальники «стирають» наслідки заміни тепломереж

Львівські комунальники «стирають» наслідки заміни тепломереж

Вулиці Львова приводять до ладу опісля планових ремонтних робіт із заміни теплових мереж. Не відновленим залишається благоустрій лише однієї вулиці міста.

Працівники ЛМКП «Львівтеплоенерго» завершили планові ремонтні роботи по заміні теплових мереж. Наразі проходить відновлення благоустрою в місцях розкриттів. Про це повідомляє Львівська міська рада.

При цьому уточнюється, що у роботі залишається лише один об’єкт на вул. В. Великого-Стрийська.

«Поруч з графіком ремонтних робіт по заміні теплових мереж, розроблено графік виконання робіт по відновленню благоустрою. Було визначено необхідний для цього об’єм піску, щебеню, асфальту. На сьогодні в нас залишився лише один об’єкт на вул. Володимира Великого-Стрийська (біля видавництва «Вільна Україна»)» - підкреслюють  у «Львівтеплоенерго».

Зауважимо, літом тут проводили планову заміну магістральної теплової мережі від ТК-107 до ТК-109 і ТК-113а до ТК-501. Було замінено 920 м тепломережі діаметром 700 мм. Від цієї тепломережі теплоносій іде напряму від ТЕЦ-1 до ЦТП франківського району, які забезпечують теплом і гарячою водою частину вул. Стрийської, В. Великого і Наукову.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові тривають роботи з благоустрою міста. Комунальники ремонтують ділянку вулиці Шевченка, раніше - прокладали водопровідні мережі поблизу Сихівського мосту.

 
Коментарі (0)